Jos cu caloriile!

Perioda de pauza instaurata in viata sex-nonintima s-a lasat peste mine si hotarata sa nu mai ma las in dusa in paturi nespalate, ocazionale si cu pretentii de „hai fuguta acasa”, am devenit pentru un timp confidenta amicilor.

Astfel, amicii mei si-au continuat crusciada sexuala in gasirea „sfatntului graal” al satsfatiei supreme.  De la imperecherea pe bancheta matizului, si absorbtia mostenitorilor de catre verdele naturii, se intrec in imbogatirea palmaresului. O data cu venirea verii, fustitele roz si tocurile de 12 au devenit tinta pe care o aduc in regatul lor hormonal, unde satisfactia ca o sa ii dea bani de taxi si niste apa de spalat dupa, ii excita pana la ejaculare precoce. Si iata ca unul dintre ei s-a hotarat sa vada cate duduite poate sa „duca” intr-o noapte ajungand la magicul numar de 6: in masina – 2, in lift – 1, in paduricea de la marginea orasului – 2 si bineinteles, cea mai meritorie a ajuns si acasa.

Si nu e de mirare pentru ca numarul magic a fost doborat in urmatorul weekend de mai bunul prieten si aliat: 7…Uimire!!! Cum a reusit? Pai simplu..duduitele erau atat de „deschise” incat clubul si parcul din apropiere li s-a parut celor 7 locul ideal. Si daca va intrebati ce le-a motivat sa fie atat de prompte, 4 din ele au zis: vrem sa slabim rapid…

Si daca barbatilor le place sa fie „aparate” de sport, noua de ce nu ne-ar conveni sa fim bagaj de calorii puse pe treaba?

Zarina

Reclame

Un răspuns to “Jos cu caloriile!”

  1. :)) nu e buna reteta de slabit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: